Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Leicester City denkt door en wil miljoenenslag slaan in Amsterdam'

Laatste update:

Chelsea wordt de voorbije dagen vooral gelinkt aan Ben Chilwell, die tot medio 2024 vastligt bij Leicester City. De 23-jarige linkervleugelverdediger wordt door the Foxes echter getaxeerd op 87 miljoen euro, waardoor de 'goedkopere' Tagliafico ook nog altijd een optie is voor Chelsea. Mocht Chilwell alsnog het King Power Stadium verlaten, dan zou de huidige nummer drie van de Premier League de pijlen richten op Tagliafico, die heeft aangegeven te azen op een transfer.

GOAL OF THE SEASON 2019/2020 | Ziyech, Tagliafico, Lang, Promes, Brobbey, Woudstra en Reiziger

Volgens Le10sport staat Tagliafico hoog op het lijstje van Leicester City, dat verwacht de de 25-voudig international voor ongeveer 25 miljoen euro te kunnen oppikken bij Ajax. Dit bedrag vormt volgens de berichtgeving geen groot obstakel, daar Leicester City met de huidige derde plek in de Premier League zich zal kwalificeren voor de Champions League.

PSG is ook nog in de markt voor Tagliafico, maar is momenteel vooral bezig Alex Telles los te weken bij FC Porto. Zodoende lijkt Leicester City het meest concreet voor Tagliafico, zeker bij een vertrek van Chilwell, zo klinkt het. Tagliafico, sinds januari 2018 actief in het shirt van Ajax, staat tot de zomer van 2022 onder contract in de Johan Cruijff ArenA.

Verwacht jij dat Nicolás Tagliafico deze zomer vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
11
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
4
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
69
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
32
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties