Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leicester City-fan hoopt jackpot te pakken na vroege bet op landstitel

Laatste update:

In de zomer stond Leicester City op een notering van 5.000 tegen 1 om kampioen van Engeland te worden. Nu, de nodige maanden later, is die koers enorm bijgesteld en krijgt de gokker niet meer zo'n hoog bedrag bij een landstitel voor the Foxes. Leigh is echter één van de gelukkigen die bij de super hoge notering een bedrag inzette. "Zelfs als het nu nog misgaat, is die 5 pond een hele leuke inzet geweest", zegt Leigh tegen de BBC.

Hij is al vanaf zijn tiende jaar fan van Leicester City, toen hij met zijn oom naar een wedstrijd van de club ging. Later verkocht hij als tiener nog loten bij het loket. Na de aanstelling van Claudio Ranieri in de zomer besloot hij zijn inzet te plaatsen. "Vorig seizoen vond ik ze lang niet slecht spelen. En toen Ranieri kwam, dacht ik: die brengt misschien iets extra's. De dag na mijn inzet dacht ik: tja, die 5 pond ben ik kwijt. Ik ben ook helemaal geen gokker."

Het kantoor waar Leigh zijn inzet deed bood hem eerder dit seizoen een gegarandeerde uitbetaling van 3.200 pond (ongeveer 4.100 euro) om de bet te beëindigen, maar dat wilde de timmerman niet. Hij blijft hopen dat Leicester City het onmogelijke presteert en de landstitel zal pakken. In dat geval krijg hij een dikke 32.000 euro uitbetaald voor zijn gokje van ruim 6 euro in de zomer.

Meer nieuws

Vink geeft PSV dringend advies mee: 'Aanvallend tien keer beter dan Cancelo'
6
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
16
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
3
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
8
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties