Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Leicester City gaat bod van 41 miljoen euro uit China ontvangen'

Laatste update:

Shanghai SIPG, dat Sven-Göran Eriksson voor de selectie heeft staan, zou bereid zijn om een bod van liefst 41 miljoen euro uit te brengen. Ook clubs als Arsenal, Juventus, Real Madrid en Paris Saint-Germain hebben interesse in de 25-jarige middenvelder, maar men zou ook qua salaris niet in de buurt kunnen komen van de Chinezen. Shanghai SIPG versterkte zich onlangs voor 55 miljoen euro met Hulk van Zenit Sint-Petersburg.

Het blijft onduidelijk of Kanté een transferclausule, van naar verluidt 25 miljoen euro, in zijn contract heeft staan. Volgens diverse Britse kranten dient deze clausule alleen om geïnteresseerde clubs de mogelijkheid te bieden om Leicester City op de hoogte te stellen van de belangstelling. Leicester City hoeft Kanté niet per se te verkopen, ook al zou zijn management er alles aan doen om de middenvelder elders onder te brengen. Kanté kwam een jaar geleden voor acht miljoen euro over van Caen.

Denk jij dat N'Golo Kante volgend seizoen voor Leicester City speelt?

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
1
'Voor Arne Slot bij Feyenoord zat, was hij een dertien in een dozijn-voetballer'
1
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
5
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties