Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Leicester City gaat voor 'Chinese Ramos' van dertien miljoen euro'

Laatste update:

The Sun meldt dat de kampioen van Engeland serieuze belangstelling heeft in Zhang en dat de verdediger op een kleine dertien miljoen euro wordt getaxeerd. Zhang, die tot op heden 163 wedstrijden voor Guangzhou speelde, wordt vergeleken met Sergio Ramos en draagt dan ook de opmerkelijke bijnaam 'Zhangmos'.

Zhang zei in september nog uit te kijken naar een transfer naar Chelsea, want de clubs waren toen dicht bij een akkoord. "Ik ben erg blij met deze kans. Ik heb vijf, zes jaar hard gewerkt om in het buitenland te kunnen spelen en eindelijk mag ik aan de slag in de Premier League. Ik mag niet direct voor Chelsea spelen, maar ik weet zeker dat de club er alles aan gaat doen om mijn werkvergunning snel te regelen. Ik maak mij ook geen zorgen om de onderhandelingen."

Voor welke club uit dit rijtje kan Zhang Linpeng het beste kiezen?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
16
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
39
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties