Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leicester City kan kampioen worden op Old Trafford

Laatste update:

Tottenham wist dat men een kruis kon maken door zijn titelkansen wanneer er punten zouden worden verspeeld. De thuisploeg zette de tegenstander dan ook direct vast op de eigen helft en stapelde kans op kans: Boaz Myhill tikte een vrije trap van Christian Eriksen over de dwarsligger en de middenvelder uit Denemarken kuste even later met een vrije trap de lat. Myhill bokste ook nog een schot van Harry Kane tegen de paal en zag dat een voorzet van Toby Alderweireld voor paniek in de verdediging van West Bromwich zorgde. Het was wachten op de 1-0 en die viel na 32 minuten.

Een vrije trap van Eriksen bleef in de zestien liggen, waarna Craig Dawson de bal onder druk van Vertonghen in zijn eigen doel frommelde. The Spurs scoorden daarmee voor de 23e keer dit seizoen uit een standaardsituatie, vaker dan welke ploeg dan ook in de Premier League. Tottenham nam die minimale voorsprong de kleedkamer in, want West Bromwich kwam in de eerste helft niet verder dan een afstandspoging van Dawson. De bezoekers leken in de eerste minuten van het tweede bedrijf wat meer aanvalslust te hebben, maar doelman Hugo Lloris werd niet serieus op de proef gesteld.

Tottenham bleef zelf gevaar stichten. Het team van Mauricio Pochettino was na een klein uur voetballen dicht bij de 2-0 toen Erik Lamela de bal na een passje van Eriksen tegen de verste paal schoof en ruim twintig minuten voor tijd mikte Moussa Dembélé naast. Door het minimale verschil bleef het spannend op White Hart Lane en het stadion viel plotsklaps stil toen het na 72 minuten 1-1 stond. Dawson klopte Vertonghen in de lucht en promoveerde de hoekschop van Craig Gardner tot assist. Hij werd daarmee de vierde speler dit seizoen die in een Premier League-wedstrijd scoorde én een eigen goal maakte.

Tottenham moest door de gelijkmaker komen, maar speelde te nerveus en te slordig. De gastheer in het wit slaagde er dan ook niet meer in om nog een winnende treffer te forceren, zag Stéphane Sessegnon nog in het zijnet schieten, en weet dat Leicester volgend weekeinde bij een overwinning bij Manchester United de titel kan veroveren. Tottenham moet bovendien afwachten of de tuchtcommissie van de Engelse voetbalbond een onderzoek start naar Dele Alli, want de aanvallende middenvelder deelde Claudio Yacob tijdens een sprint in het strafschopgebied een klap uit in de maag.

-
Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
0
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
4
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
34
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
14
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties