Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leicester City verlaat Champions League met opgeheven hoofd

Laatste update:

Leicester verrasste al vriend en vijand door het als enige Engelse deelnemer tot de kwartfinale van de Champions League te schoppen, maar Atlético bleek, net als vorige week, in de eerste helft een maatje te groot. De bezoekers konden met een thuisdoelpunt op zak op hun ijzersterke verdediging leunen, in de hoop om met een uitgoal helemaal een einde te maken aan de hoop van the Foxes.

Het eerste voorzichtige gevaar van los Colchoneros kwam na een kwartier spelen, toen Saúl in plaats van af te spelen, ervoor koos om zelf op doel te schieten. Zijn inzet ging echter ruim naast. De thuisploeg roerde zich even later ook via Shinji Okazaki, die een lastige kans echter niet op doel wist te krijgen. Vlak daarop kreeg Leicester echter een mokerslag te verwerken: Saúl mocht helemaal vrij inkoppen en klopte vanaf een meter of acht Kasper Schmeichel.

Saúl Ñíguez bezorgde Atlético Madrid het zo belangrijke uitdoelpunt.

Craig Shakespeare greep vervolgens in de rust in door Leonardo Ulloa en Yohan Benalouane in te brengen en die wissels begonnen zo'n halfuur voor tijd hun effect te sorteren. Een poging van Benjamin Chilwell smoorde in eerste instantie nog in de verdediging van Atlético, maar de rebound van Vardy was Jan Oblak dan toch te machtig. Die aansluitingstreffer was het openingssignaal voor een enorm offensief van Leicester, dat de tegenstander geen moment rust meer gunde.

Een schot van Ulloa werd vlak na de goal van Vardy maar net geblokt en de doelpuntenmaker zelf stuurde een paar minuten later een kopbal rakelings over de lat. Een vrije trap van Riyad Mahrez ging met een kwartier te gaan vervolgens ook net over de lat en Leicester probeerde in de slotfase nog een keer aan te zetten voor de aansluitingstreffer. Atlético hield zich de Engelsen, die in de tweede helft met hun krachten hadden gesmeten, in de laatste tien minuten echter succesvol van het lijf.

Leicester City Football Club doet wat terug en heeft er nog twee nodig om de halve finale te bereiken! 🔥🔥

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 18 april 2017

-
Vind jij dat Leicester City meer verdiende?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties