Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leicester-fan laat duizenden euro's liggen na uitbetaling weddenschap

Laatste update:

Een niet bij naam genoemde Leicester-supporter zette voor het seizoen namelijk 50 pence in op een titel voor zijn favoriete team bij wedkantoor Ladbrokes. De supporter besloot na de openingswedstrijd, die zijn ploeg met 4-2 won van Sunderland, echter eieren voor zijn geld te kiezen en zich uit te laten betalen. Hij kreeg in totaal 95 pence terug en verdubbelde daarmee bijna zijn inzet. Nou is bijna honderd procent winst niet onaardig, maar als de fan de weddenschap het hele seizoen had volgehouden had hij nu 2.500 pond over kunnen houden aan zijn inzet.

Bij Ladbrokes zijn ze in ieder geval de beroerdste niet en willen ze de pijn voor de supporter toch nog een beetje verzachten: "Dit zal de boeken ingaan als de slechtste cash-out beslissing ooit. Er zijn veel 5000-1 weddenschappen halverwege het seizoen uitgekeerd toen de stand gelijk leek, maar we vragen ons af wat onze man niet kon waarderen aan de 4-2 overwinning op de eerste dag van het seizoen. We willen onze klant volgend seizoen een volledig betaald bezoek aan een wedstrijd aanbieden en hij mag ook een nieuwe weddenschap plaatsen om de klap te verzachten. Met zo'n goed beoordelingsvermogen moet een titelinzet de volle tijd krijgen."

Is dit de slechtste 'cash-out'-beslissing ooit?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties