Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leicester in kampioensvorm bij spectaculaire zege op City

Laatste update:

Voor de supporters van Leicester viel er dit seizoen weinig te genieten in de Premier League. De club snakte naar de eerste overwinning sinds 22 oktober, maar had waarschijnlijk niet durven dromen dat die er op zo'n manier zou komen. De sterren van vorig seizoen stonden weer op: Vardy kwam voor rust tweemaal tot scoren en ook Riyad Mahrez was belangrijk. Bovendien was er een hoofdrol weggelegd voor Islam Slimani, die assisteerde bij de eerste twee doelpunten. Allereerst lanceerde hij Vardy met een fraaie steekpass, waarna de clubtopscorer van vorig seizoen oog in oog met Claudio Bravo koelbloedig bleef.

Zodoende stond het binnen drie minuten al 1-0 en twee minuten daarna sloeg Leicester opnieuw toe. Slimani legde de bal terug op Andy King, die met een prachtig geplaatst schot de bovenhoek vond. De storm van the Foxes ging niet liggen. Integendeel: de bliksemstart bracht het vertrouwen en de kampioensvorm terug bij Leicester, dat na twintig minuten opnieuw doel trof. Een afgemeten lange bal van achteruit werd zeer behendig verlengd door Mahrez, waarna Vardy opnieuw mocht afstormen op Bravo. De aanvaller omspeelde de keeper en rondde in een leeg doel af.

Bravo voorkwam vervolgens de 4-0 van Mahrez, waarna de bezoekers beter in de wedstrijd kwamen. De druk werd opgevoerd en voor rust noteerden the Citizens zelfs 76 procent balbezit. Daar werd uiteindelijk te weinig mee gedaan. City gaf zich na de onderbreking niet gewonnen en bleef druk zetten. De ploeg van Josep Guardiola had echter een snel doelpunt nodig om nog kans te maken op een comeback en dat kwam er niet. Zo vloog een van richting veranderd schot van Pablo Zabaleta rakelings langs de verkeerde kant van de paal.

Slimani zorgde voor een spaarzame kans van Leicester, maar bracht Bravo niet in de problemen. Twaalf minuten voor tijd was het alsnog raak voor de thuisploeg. Vardy anticipeerde na een achteloze terugspeelbal van John Stones op Bravo en passeerde de uitgekomen doelman. Vanuit een schier onmogelijke hoek vond Vardy vervolgens de binnenkant van de paal, waarna de doellijntechnologie uitwees dat Bacary Sagna net te laat was om de bal weg te werken. Via een mooie vrije trap zorgde Aleksandar Kolarov toch voor de eretreffer en Nolito bepaalde vlak voor tijd de eindstand. Als het in topvorm verkerende Chelsea zondag wint van West Bromwich Albion, zou City een achterstand van zeven punten hebben.

-
Eindigt Leicester City in het linkerrijtje?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties