Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leicester zorgt voor negatief unicum Guardiola: 'Iedereen heeft tijd nodig'

Laatste update:

Binnen vijf minuten greep Leicester een 2-0 voorsprong voor eigen publiek. "Dan weet je dat het niet makkelijk wordt", geeft Guardiola aan bij BT. "Leicester is messcherp in de counter en verdedigt uitstekend. We probeerden het tot de laatste minuut. We wisten van tevoren dat Leicester de lange bal zou hanteren, maar bij de afvallende ballen deden ze het ook goed. Aan het begin van het seizoen hebben we met deze verdedigers goed gespeeld, we moeten analyseren waarom het nu niet lukte."

Meer: Pep Guardiola feliciteert Manchester United, maar dat gaat niet van harte

"Alle trainers hebben tijd nodig. Hoeveel tijd, dat weet ik niet", vervolgt Guardiola. "Het gaat wat langer duren dan we aanvankelijk dachten om de mentaliteit te veranderen. Ik moet in de spiegel kijken en analyseren waarom we zoveel moeite hebben met de afvallende ballen. We spelen niet slecht, maar in het strafschopgebied komen we vaak in de problemen." City staat vierde in de Premier League. Als Chelsea zondag te sterk is voor West Bromwich Albion, zou het gat met the Blues zeven punten bedragen.

-
Eindigt Manchester City in de top vier?

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties