Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen

Laatste update:

Voetbalzone heeft 15 namen op een rijtje gezet, één daarvan is Marino Pusic. De huidige trainer van Shakhtar Donetsk fungeerde namelijk twee seizoenen lang als rechterhand van Slot.

De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

Vijftien potentiële opvolgers van Arne Slot bij Feyenoord.Lees artikel

Volgens Johan Derksen is Pusic de belangrijkste kandidaat om Slot op te volgen als hoofdcoach bij Feyenoord. "Ik hoorde van een doorgaans goede bron dat Pusic de eerste kandidaat bij Feyenoord is, die zit bij Shakhtar Donetsk nu", zei Derksen vrijdagavond bij Vandaag Inside. "Die heeft met Slot in het begin gewerkt, ook bij AZ."

Valentijn Driessen bevestigde vervolgens dat de clubleiding van Feyenoord goed te spreken is over Pusic. "Hij staat er wel heel goed op bij de directie ja", vulde de chef voetbal van De Telegraaf aan.

De 52-jarige Pusic heeft al de nodige ervaring in Nederland opgedaan. Hij was vanaf oktober 2015 2,5 jaar lang assistent-trainer bij FC Twente. Na de degradatie uit de Eredivisie werd Pusic bij de Tukkers voor één seizoen als hoofdtrainer aangesteld.

In de zomer van 2019 ging hij bij AZ aan de slag als rechterhand van Slot. Pusic volgde Slot in juli 2021 vervolgens naar Feyenoord, waar de twee opnieuw 2,5 jaar samenwerkten. Eerder dit seizoen besloot Pusic weer op eigen benen te gaan staan, toen hij de kans kreeg om hoofdtrainer bij Shakhtar te worden.

Pusic debuteerde met een 2-1 nederlaag tegen FC Barcelona in de groepsfase van de Champions League en zou uiteindelijk derde eindigen in een poule met verder FC Porto en Royal Antwerp FC. Shakhtar stroomde door naar de tussenronde van de Europa League, waar het over twee wedstrijden werd uitgeschakeld door Olympique Marseille.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
19
Veerman: 'Na afloop deden ze bij NEC net alsof ze het Argentijnse elftal waren'
17
ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
11
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
46
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties