Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Leiding Ajax rekent op afscheidswens van De Boer'

Laatste update:

Ajax liep zondag op dramatische wijze het kampioenschap mis en De Boer neemt maandag en dinsdag om deze enorme teleurstelling te verwerken. Aankomende vrijdag vertrekt de selectie van Ajax naar China, om het seizoen af te sluiten, maar nog voor die tijd zal De Boer de clubleiding informeren over zijn plannen. Het lijkt er dus op dat hij wil gaan vertrekken.

"Het ligt echter allemaal nog niet zo eenvoudig als de meeste mensen denken", laat Guido Albers, de zaakwaarnemer van De Boer, weten. De Boer heeft nog een contract voor een jaar en geïnteresseerde clubs zijn Ajax formeel ruim twee miljoen euro verschuldigd bij een tussentijdse transfer. Bovendien is er op dit moment geen sprake van concrete belangstelling, al worden in de wandelgangen clubs als Internazionale, Everton en Valencia wel genoemd.

De Boer werd in zijn eerste vier jaar kampioen met Ajax, maar moest in de afgelopen twee seizoenen de landstitel aan PSV laten. Doorgaan met de huidige technische staf is sowieso geen optie, omdat er sprake zou zijn van een moeizame relatie tussen assistent-trainers Dennis Bergkamp en Orlando Trustfull.

Ajax en Frank de Boer moeten uit elkaar gaan

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties