Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ronaldinho haalt uit naar Brazilië: 'Eén van de slechtste teams van de afgelopen jaren, ik kijk niet naar Copa América'

Laatste update:

"Dit is het jongens, ik zal geen enkele wedstrijd van Brazilië op de Copa América bekijken, noch enige overwinning vieren", zijn de opmerkelijke teksten van Ronaldinho, die in 2002 wereldkampioen werd met de nationale ploeg.

"Ik heb er genoeg van. Het is een triest moment voor degenen die van het Braziliaanse voetbal houden. Het is nu moeilijk om de geest te vinden om naar de wedstrijden te kijken."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho)

"Het is een van de slechtste teams van de afgelopen jaren. Er zijn geen respectabele leiders, en het grootste gedeelte bestaat uit gemiddelde spelers." Op welke spelers hij doelt, laat hij in het midden.

"Ik heb nog nooit zo'n slechte situatie gezien als deze. Er is een gebrek aan liefde voor het Brazilië-shirt, doorzettingsvermogen en het belangrijkste van allemaal: gebrek aan liefde voor het voetbal."

"Dit is een van de slechtste teams van de afgelopen jaren. Heel erg zonde. Ik zal daarom niet naar wedstrijden op de Copa América kijken", sluit o Bruxo zijn betoog af.

Brazilië start zijn Copa América-campagne op 25 juni (Nederlandse datum) met een wedstrijd tegen Costa Rica. Daarna volgen nog confrontaties met Paraguay en Colombia. Brazilië aast op eerherstel, nadat de finale in 2021, uitgerekend in Maracanã, met 0-1 verloren ging tegen aartsrivaal Argentinië.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Wout Weghorst moet bij Oranje in de basis tegen Frankrijk!'
34
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Frankrijk: Simons en Veerman onder druk
7
Driessen: 'Ik stond er raar van te kijken, begrijp niet waar dat vandaan komt'
6
Brobbey facetimet tijdens interview van Wijndal: 'Je liegt kaulo veel, hè!'
14
Wijziging in basis Oranje? Driessen: 'Hij brengt op dit moment meer dan Simons'
33
VZ Kort: Leicester City presenteert opvolger van naar Chelsea vertrokken Maresca
77

Meer sportnieuws

Reacties