Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leipzig neemt revanche voor smadelijke nederlaag en vergezelt Real Madrid

Laatste update:

De formatie uit Oekraïne wist dat het met een overwinning hoe dan ook door zou gaan naar de achtste finale van de Champions League en dus werd er een offensief ingesteld elftal de wei in gestuurd. Lassina Traoré (ex-Ajax) moest als spits voor de doelpunten zorgen en werd in de rug gesteund door Mykhaylo Mudryk, het 21-jarige toptalent van Shakhtar. Voor Leipzig was het zaak om minimaal een gelijkspel uit het vuur te slepen. Met voormalig Heraclied Janis Blaswich onder de lat hadden de Duitsers ook een basisspeler met een verleden in de Eredivisie.

Shakhtar zocht meteen de aanval, maar kreeg na tien minuten de rekening gepresenteerd voor het gebrek aan organisatie in de achterhoede. Timo Werner mocht vrij inschieten en de rebound van dat schot werd binnengetikt door Nkunku: 0-1. Met die goal hadden die Roten Bullen wat ze wilden en trokken ze zich terug, wachtend op de kans om op de counter nogmaals toe te slaan. Met die instelling wist Shakhtar zich geen raad en dus werd er voor de rust geen kans meer bij elkaar gespeeld.

In de tweede helft had Leipzig maar een paar minuten nodig om de wedstrijd definitief te beslissen. Na een onvervalste scrimmage voor het doel kreeg André Silva de bal op het hoofd en die kopte de bal binnen voor de 0-2. Uiteindelijk liepen de Duitsers via Dominik Szoboszlai, die de keeper omspeelde en een leeg doel vond, en een knap schot in de verre hoek van Dani Olmo uit naar 0-4. De formatie uit Oost-Duitsland gaat derhalve met Real Madrid mee de knock-outfase van het miljardenbal in, terwijl Shakhtar het seizoen kan redden in de Europa League.

Meer nieuws

Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
62
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
15
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties