Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leipzig stelt twee dagen na Europees debacle alweer een nieuwe trainer aan

Laatste update:

Onder Tedesco werd vorig seizoen na een teleurstellende competitiestart een inhaalrace ingezet, die leidde tot het halen van de vierde plaats, een bijbehorend Champions League-ticket en het winnen van de Duitse beker. Toch had hij niet genoeg krediet om een reeks aan matige wedstrijden aan het begin van het huidige seizoen te overleven en nu is het dus aan Rose om het tij te keren. Aan de 45-jarige Duitser de taak om de neuzen weer dezelfde kant op te krijgen na de ruime nederlaag tegen Shakhtar. Komend weekend wacht de eerste test: een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund.

Rose kan bogen op de nodige ervaring en zijn eerste wedstrijd tegen Dortmund is meteen een pikante, aangezien hij daar tot mei van dit jaar werkzaam was. De oefenmeester was verder ook actief als coach bij Lokomotive Leipzig, Red Bull Salzburg en Borussia Mönchengladbach. Hij zegt tegen de officiële kanalen van die Roten Bullen dat hij uitkijkt naar de uitdaging. "Ik ken deze stad, de club en de kwaliteiten van de selectie. Alles is hier geweldig geregeld, alles wat nodig is is aanwezig."

"Ik wil zo snel mogelijk met de spelers aan de slag", gaat Rose verder. "We willen met veel energie en power de negatieve sfeer doen omkeren en snel goede resultaten neerzetten. Dat moet de eerste doelstelling zijn. We gaan het als team doen en de kern is om samen succesvol te worden." Dat kan de Duitse club goed gebruiken, want momenteel staat Leipzig op de elfde plaats in de Bundesliga en heeft het goede resultaten in de Champions League nodig om nog een kans te maken op een plekje bij de laatste zestien.

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties