Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Lekker gevoel' bij Nijhuis: 'Dat is ook een compliment voor de spelers'

Laatste update:

"Dat is ook wel een compliment waard aan die spelers. Misschien had je wat meer van de wedstrijd verwacht, met misschien wel meer doelpunten en alles erop en eraan. Maar als je een wedstrijd hebt waar na afloop over de scheidsrechter weinig te praten is, dan is het voor mij wel een lekker gevoel", aldus Nijhuis.

Feyenoord dacht in de tweede helft overigens nog wel even recht te hebben op een strafschop, nadat Jean-Paul Boëtius naar het gras ging na licht contact met Ricardo van Rhijn. Nijhuis zag er echter niets in en liet doorspelen.

-
'Bas Nijhuis is de beste scheidsrechter van de Eredivisie'

Meer nieuws

Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
3
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
91
Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
15
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
20
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
15
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties