Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Lennart Czyborra kan Eredivisie verlaten voor Champions League-avontuur'

Laatste update:

Czyborra werd anderhalf jaar geleden door Heracles opgepikt in de jeugdopleiding van Schalke 04 en heeft zich inmiddels opgewerkt tot een vaste waarde in de defensie van de Almeloërs. De Duitse linksback speelde dit seizoen tot dusver iedere competitiewedstrijd vanaf het begin en staat halverwege het seizoen op twee doelpunten en twee assists in de Eredivisie.

Bij Atalanta kan Czyborra naar verluidt de concurrentiestrijd aangaan met Robin Gosens. Laatstgenoemde kent toevallig een verleden bij Heracles: in de zomer van 2017 maakte hij voor ongeveer één miljoen euro de overstap naar Atalanta. Czyborra zou bij de Italiaanse club voorlopig de tweede linksback moeten worden, achter Gosens "Er wordt via via wel geïnformeerd naar Lennart. Maar Atalanta heeft zich nog niet bij ons gemeld", reageert technisch manager Tim Gilissen van Heracles desgevraagd.

Atalanta eindigde vorig seizoen verrassend als derde in de Serie A en kent opnieuw een uitstekende voetbaljaargang. In de competitie is men na negentien speelrondes terug te vinden op een vierde plaats, terwijl de werkgever van Hans Hateboer en Marten de Roon ook nog altijd actief is in de Champions League. Vanaf volgende maand wacht in de achtste finales van het miljardenbal een tweeluik met Valencia.

Denk jij dat Lennart Czyborra goed genoeg is voor een Nederlandse topclub?

Meer nieuws

Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
1
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
44
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Algemeen directeur ADO Den Haag vol schaamte: 'We gaan dit keihard aanpakken'
24
Paris Saint-Germain verovert Franse beker na zware tweede helft tegen Lyon
4
Tranen bij Kroos nadat hij afscheid neemt van Real Madrid-fans in Bernabéu
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties