Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lens: 'Als ik goed presteer in Oekraïne, blijf ik in beeld bij Oranje'

Laatste update:

Van Gaal stelde de twaalfvoudig international gerust. "Ik heb hier kort met hem over gesproken", aldus Lens tegenover De Telegraaf. "Ik was bang dat ik door deze stap uit beeld zou raken bij het Nederlands elftal, maar de bondscoach verzekerde mij dat dit niet het geval is als ik goed presteer in Oekraïne." De Amsterdammer zal na een korte vakantie aansluiten bij zijn nieuwe club.

Lens, die voor vier jaar heeft getekend bij Dynamo en twee miljoen euro netto per seizoen gaat verdienen in Kiev, heeft nog geen kennis gemaakt met Oleg Blochin en zijn nieuwe ploeggenoten. De aanvaller speelde drie seizoenen voor PSV en won in die periode een KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. PSV ontvangt negen miljoen euro voor Lens, wiens contract nog twee jaar doorliep.

Denk jij dat Jeremain Lens door deze transfer uit beeld zal raken bij het Nederlands elftal?

Meer nieuws

Bayern ziet mogelijke opvolger Tuchel rondlopen bij nummer 19 Premier League
0
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
1
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
4
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
5
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties