Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lens terug: 'Maar als er een club komt, kijken we ernaar'

Laatste update:

Allardyce lijkt weinig behoefte te hebben om de relatie met Lens compleet te herstellen. De Nederlandse aanvaller was een dure aankoop van Dick Advocaat, die er voortijdig mee ophield dit seizoen. "Lens is terug bij de selectie en is door een disciplinaire fase gegaan", sprak Allardyce woensdag tijdens zijn persconferentie, waarop hij vooruitblikte op de uitwedstrijd van Tweede Kerstdag tegen Manchester City.

Dat Lens er nu weer bij is betekent niet dat alles koek en ei is. "Als hij naar mij toe komt en me zegt welke club hem wil kopen, dan kijken we daar waarschijnlijk wel naar", geeft Big Sam toe. In de zomer hoestte Sunderland zo'n dertien miljoen euro op om Lens over te nemen van Dynamo Kiev en voor vier seizoenen te contracteren. Hij deed twaalf keer mee in de competitie en scoorde tweemaal.

Denk je dat Jeremain Lens voor minder dan 10 miljoen euro weggekocht wordt in januari?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
7
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
13
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
11
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties