Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leo Beenhakker trekt zich na roerige week terug uit de politiek

Laatste update:

"Dat motief hebben wij te respecteren en wij danken Leo voor z'n bereidheid en toevoeging vandaag dat hij 50Plus in Rotterdam blijft steunen", aldus de fractievoorzitter tegen Dagblad010. Beenhakker zou bij de lokale partij samen optrekken met Jorien van den Herik, voormalig voorzitter van Feyenoord. "We hebben donderdagavond met z'n drieën de koppen bij elkaar gestoken en als grote mensen gezegd: als jij, Leo, om persoonlijke reden bij nader inzien niet meer happy bent met zoveel aangevraagde publiciteit, dan moeten we maar één gezamenlijk besluit nemen: alsnog niet op de kieslijst. Aan mij en anderen de taak extra te duwen de komende twee maanden. Dat gaan we ook zeker doen", aldus Van den Herik.

Van der Herik gaf eerder aan in het bijzonder gecharmeerd te zijn van de punten van de partij en Verkoelen in het stadiondossier. 50Plus vindt dat de bouw van een nieuw Feyenoord-stadion alleen doorgang kan vinden als kan worden aangetoond dat de Rotterdamse club er in financieel opzicht op vooruit gaat. "Ellen verdient grote waardering voor haar inzet als soliste. Ik ben nog onverminderd vaak op reis, maar ik volg haar energie op de voet. Haar visie op Feyenoord City spreekt me aan", aldus Van den Herik.

"Ik kom zelf uit de bouwwereld en weet dat niet Feyenoord, maar vooral de bouwwereld er beter van wordt. Dat kan niet. Dat verzet van Verkoelen steun ik. Ik hardop. Leo Beenhakker in de anonimiteit", liet Van den Herik eerder deze week weten bij de benoeming van Beenhakker als kieslid. "Hij heeft geen zin meer om op de barricaden te staan, maar wilde met z'n kandidatuur toch zeggen dat hij het volledig met ons eens is." Van den Herik is onder meer als voorzitter ruim twintig jaar verbonden geweest aan Feyenoord. Tijdens zijn ambtsperiode werd in 1999, met Beenhakker als trainer, de landstitel veroverd.

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
1
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
32
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
101
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
41
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties