Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Leão keert na blessure terug in de basis en kruist degens met Dumfries

Laatste update:

André Onana verdedigt het doel van Inter. De Kameroener ziet het trio Matteo Darmian, Francesco Acerbi en Alessandro Bastoni voor zich, wat inhoudt dat Stefan de Vrij wisselspeler is. Dumfries bestrijkt de rechterkant, terwijl Federico Dimarco hetzelfde doet aan de linkerkant. Tussen hen staan Henrikh Mkhitaryan, Hakan Calhanoglu en Nicolò Barella. Lautaro Martínez en Edin Dzeko zijn de spitsen van dienst.

Bij Milan heeft kiest trainer Stefano Pioli weinig verrassend voor Mike Maignan tussen de palen. De verdediging, van rechts naar links, bestaat uit Davide Calabria, Malick Thiaw, Fikayo Tomori en Theo Hernández. Sandro Tonali staat op het middenveld naast Rade Krunic. Laatstgenoemde is de vervanger van de geblesseerde Ismaël Bennacer. Junior Messias, Brahim Díaz, Leão en Olivier Giroud moeten voor de brodnodige doelpunten zorgen.

Het draait de laatste weken uitstekend bij Inter, dat zijn laatste zeven duels in alle competities won. Daarmee heeft de ploeg van Inzaghi zich uitstekend herpakt van de reeks daarvoor van negen wedstrijden, waarin het maar één keer wist te winnen. Na de 0-2 zege op Milan heeft Inter zijn eerste Champions League-finale sinds 2010 voor het grijpen. Destijds won de ploeg van toenmalig trainer José Mourinho dankzij een dubbelslag van Diego Milito met 0-2 van Bayern München. Als Inter er dinsdagavond in slaagt opnieuw te winnen van Milan, doet het dat voor de vierde keer dit seizoen. Alleen in het seizoen 1973/74 lukten i Nerazzurri dat eerder. Destijds werd er tweemaal gewonnen in de Serie A en Coppa Italia.

Milan kende een week om snel te vergeten. Niet alleen ging het heenduel met Inter verloren, ook gingen i Rossoneri zaterdag in de Serie A met 2-0 onderuit bij Spezia. Het gemis van de geblesseerde Leão deed zich in die wedstrijden enorm voelen, maar de Portugees is op tijd fit geraakt om aan te treden tegen Inter. Een enorme meevaller, daar de linksbuiten dit seizoen al goed was voor dertien goals en dertien assists in alle competities. In tegenstelling tot Leão is Bennacer er niet bij. De Algerijn liep tegen Inter een kruisbandblessure op en ligt er zeker zes maanden uit. Milan wist sinds het seizoen 2006/07 al tien uitwedstrijden niet meer te winnen in de knock-outfase van de Champions League.

Opstelling Internazionale: Onana; Dumfries, Darmian, Acerbi, Bastoni, Dimarco; Barella, Çalhanoglu, Mkhitaryan; Lautaro Martínez, Dzeko.

Opstelling AC Milan: Maignan; Calabria, Thiaw, Tomori, T. Hernández; Tonali, Díaz, Krunic; Messias, Giroud, Leão.

Champions League
Inter
1 - 0
AC Milan
Welke club bereikt de finale van de Champions League?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
6
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
25
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties