Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leão reageert met veelzeggende emoji op aanstaand vertrek van Maldini

Laatste update:

Het aanstaande vertrek van Paolo Maldini is binnen AC Milan met gemengde gevoelens ontvangen. Maandag werd bekend dat de technisch directeur zeer waarschijnlijk de laan uit wordt gestuurd. Er is al langer een verschil van inzicht en dat is nu onoverkomelijk geworden. Milan moet het nieuws over het vertrek van Maldini, die in 2018 werd aangesteld, nog wel officieel bevestigen. Leão heeft via Twitter alvast gereageerd op de hardnekkige geruchten en plaatst zijn vraagtekens bij het besluit.

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
6
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties