Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leonardo Bonucci reageert na golf van verontwaardiging: 'Dit is onacceptabel'

Laatste update:

Onder anderen Raheem Sterling, Paul Pogba en Memphis Depay waren verbolgen over de wijze waarop de Italiaan zich uitte. "Kean weet heel goed dat hij iets anders had kunnen doen. Ik denk dat schuld fifty-fifty is. Moise had dat niet moeten doen en de fans hadden niet zo moeten reageren. We zijn professionals, we hebben een voorbeeldfunctie en we moeten niemand provoceren", zo zei Bonucci.

Na enige tijd van contemplatie, en het feit dat Bonucci veel kritiek kreeg van vakcollega's, besloot de stopper via Instagram verder in te gaan op de kwestie. "Na 24 uur wil ik mijn gevoelens hierover verduidelijken", begint de Italiaan. "Dinsdag werd ik meteen na de wedstrijd geïnterviewd en mijn woorden zijn overduidelijk verkeerd begrepen."

"Waarschijnlijk ook omdat ik te haastig was om mijn gedachten onder woorden te brengen. Uren en jaren zijn niet genoeg om over dit onderwerp te praten. Ik veroordeel met klem alle vormen van racisme en discriminatie. Deze misstanden zijn onacceptabel. Dat hier geen misverstanden over bestaan", aldus de verdediger van la Vecchia Signora.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties