Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Let op: de beste Sneijder gaan we nog zien dit WK'

Laatste update:

"Wat ben je blij als coach wanneer je zo'n speler in je team hebt", doelt Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad op Kuyt, de 'veteraan met een klein ego die alles voor het team overheeft'. "Je zal maar een linksback hebben staan, die net zo makkelijk, als de wedstrijd erom vraagt, rechtsback kan spelen en op het eind van het duel met 39 graden op de thermometer alles gaat geven in de aanvalslinie. En dat allemaal met een verbetenheid waar je bijna van schrikt."

De Kromme benadrukt ondertussen dat ook de prestatie van Sneijder niet over het hoofd mag worden gezien, al zit de spelverdeler volgens Van Hanegem nog niet lekker in zijn vel. "Daarom ben ik zo blij met die fantastische goal van hem. Die brengt hem mentaal weer in balans. Dat doelpunt was fantastisch, een snoeihard schot en broodnodig. Let maar op, de beste Sneijder gaan we nu nog zien op dit WK. Dit doelpunt kwam net op tijd."

-
Denk je dat Wesley Sneijder beter zal gaan spelen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
18
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
8
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
59
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties