Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Letsch ziet 'exceptionele combinatie' lopen bij Ajax: 'De beste in Nederland'

Laatste update:

Letsch kan geen keuze maken als hem gevraagd wordt wie de beste speler in Nederland is. "Ja, dat is lastig", zegt de coach. "Ik ben zeer onder de indruk van Antony bij Ajax. Gave techniek. Dreiging. Individuele klasse. Dusan Tadic is de superprof én een heel goede voetballer. Hij neemt een team op sleeptouw. Ryan Gravenberch vind ik exceptioneel. Ja, bij Ajax lopen voetballers van de buitencategorie rond."

PSV heeft na achttien speelronden één punt meer verzameld dan Ajax, dat volgens Letsch desondanks de topfavoriet voor de titel is. "Met zo veel kwaliteit moet dat doorslaggevend zijn", verklaart hij. Zelf staat Letsch met Vitesse op de vierde plaats, al is de voorsprong op de concurrentie miniem. "Wat betreft Vitesse? In Nederland is een duidelijke top drie. Feyenoord en PSV schat ik ook hoger in. Kijk naar hun begrotingen. Vitesse moet strijden voor plek vier. Europees voetbal is het doel. Maar dat hebben meer clubs. AZ en FC Utrecht zijn als altijd concurrenten. FC Twente ook. En ik vlak SC Cambuur niet uit. De resultaten staan er over een langere periode."

Al met al kijkt Letsch met Vitesse terug op een uitstekend 2021. "Absoluut. Vorig seizoen was natuurlijk geweldig. Een aaneenschakeling van hoogtepunten. We werden vierde in de eredivisie. Nog voor Feyenoord. Dat was een topprestatie. We haalden de bekerfinale. Dat was ook een hoogtepunt. Alleen zo jammer dat we verloren (2-1 van Ajax, red.). Dit jaar hebben we in Europa heel erg mooie wedstrijden gespeeld. We hebben gewonnen van Anderlecht en Tottenham Hotspur. We hebben gelijkgespeeld bij Stade Rennais. Dat zijn internationaal aansprekende resultaten. Maar ik kijk ook vooruit. Er liggen kansen tegen Rapid Wien, in de volgende ronde van de Conference League. Succes smaakt naar meer. Dat is absoluut een drijfveer."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties