Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Levenslange fan laat honderd pond na om Tim Krul en consorten rondje te geven

Laatste update:

Greaves overleed eind december op 83-jarige leeftijd, waarna zijn testament in werking werd gesteld. De levenslange fan van Norwich, die tot zijn pensioen in 1992 als geschiedenisleraar werkte, nam vorig seizoen al afscheid van zijn seizoenskaart omdat zijn gezondheid achteruitging, maar bleef de wedstrijden van zijn club wel volgen via de radio.

Zijn dochter, Sarah Greaves, vertelt in gesprek met de Eastern Daily Press met een glimlach over het besluit van haar vader: "Hij vertelde mij altijd dat hij 100 pond (omgerekend ruim 117 euro, red.) aan de spelers zou geven in zijn testament. Hij wilde hen dit geld geven als dank voor al het vermaak die zij hem in goede en in minder goede tijden hebben geboden."

"Als ik eraan denk, moet ik erom lachen. Hij wilde een leuk gebaar maken. Hij vond het ook leuk om mij in de maling te nemen over het voetbal, net als ik dat graag bij hem deed", laat zij optekenen. Greaves' favoriete herinnering aan zijn club was volgens zijn dochter het FA Cup-avontuur in 1959, waarbij de club pas in de halve finale werd uitgeschakeld door Luton Town. De werkgever van Tim Krul staat momenteel op de laatste plek in de Premier League.

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties