Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Leverkusen pakt groepswinst; Arsenal wint ook zesde duel met overmacht

Laatste update:

Bayer Leverkusen - Slavia Praag 4-0
Al na acht minuten spelen wist Leverkusen de score te openen. Karim Bellarabi sneed vanaf de rechterkant het strafschopgebied in en bezorgde een strakke voorzet bij Leon Bailey, die van dichtbij hard binnenschoot: 1-0. Tien minuten voor het rustsignaal verdubbelde de thuisploeg de marge en opnieuw was het Bailey die doeltrof. De Jamaicaan kreeg de bal uit een rebound via de paal voor zijn voeten en benutte van dichtbij een niet te missen kans: 2-0.

Een kwartier na rust wisten de Duitsers zich praktisch te verzekeren van groepswinst. Daley Sinkgraven gaf een prachtige pass in de loop mee aan Moussa Diaby, die vanaf de linkerkant van de zestien door de benen van de keeper de 3-0 binnenschoof. In het restant van de tweede helft ging de thuisploeg nog op zoek naar een vierde treffer en die werd gevonden in blessuretijd via Bellarabi: 4-0.

Dundalk FC- Arsenal 2-4
Arsenal zocht vanaf het eerste fluitsignaal vol de aanval en dat leverde in de twaalfde minuut al de openingstreffer op. Edward Nketiah verraste Dundalk-verdediger Andrew Boyle in de opbouw en nam de bal mee, waarna hij met een subtiele stiftbal de doelman passeerde: 0-1. Kort na het openingsdoelpunt verdubbelden de Londenaren hun marge. Mohamed Elneny werd op circa dertig meter van het vijandige doel aangespeeld, waarna hij zonder na te denken de bal met een verwoestend schot in de kruising werkte: 0-2. Vervolgens was het Dundalk dat een duit in het zakje deed en de aansluitingstreffer halverwege de eerste helft binnenschoot. Jordan Flores ontving de bal in de loop en wist met een strak schot vanaf de rechterkant van de zestien de 2-1 te maken.

Twintig minuten voor tijd vergrootte Arsenal de marge opnieuw naar twee. Joseph Willock kreeg de bal binnen de zestien teruggelegd van Folarin Balogun en profiteerde met zijn inzet door het midden maximaal van het slippertje van doelman Gary Rogers: 1-3. Vrij snel daarna was Balogun zelf het eindstation van een succesvolle aanval: vanaf de linkerkant van het strafschopgebied schoot hij overtuigend de 1-4 binnen. In de slotfase deed Dundalk via Sean Hoare nog wat terug. De centrale verdediger verlengde een vrije trap vanaf de rechterflank met het hoofd en was trefzeker: 2-4.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties