Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Levy: 'Ik wil dat hij de Sir Alex Ferguson van Tottenham Hotspur wordt'

Laatste update:

Pochettino staat sinds 2014 aan het roer bij the Spurs. Levy hoopt dat dit pas het begin is, schrijft hij in de Daily Mail. "Ik wil dat Mauricio de Sir Alex Ferguson van Tottenham Hotspur wordt. Hij heeft een uitgelezen kans om dat te bereiken", denkt de Britse zakenman. "Ik heb er vertrouwen in. We zitten echt op één lijn wat betreft onze ambities. Ik zou niets liever willen dan dat hij over tien tot vijftien jaar nog steeds onze trainer is."

Volgens Levy is het logisch dat er belangstelling is voor Poch. "Het is een makkelijke keuze om naar bijvoorbeeld Real Madrid te gaan en dat is ook een fantastische club. Maar succes bij Tottenham Hotspur is een veel grotere prestatie dan bij Real Madrid en daar is hij het mee eens", geeft hij echter aan. Pochettino hoeft voorlopig in ieder geval niet te rekenen op gigantische transferbudgetten, laat Levy verder weten.

"We hebben het nog niet echt gehad over het geld dat beschikbaar wordt. Daar zullen we ook geen openbare uitlatingen over doen", kondigt hij aan. "Mauricio weet heel goed dat we met ons nieuwe stadion bezig zijn aan een kostbaar project. Twee seizoenen lang hebben we meegedaan om de titel, maar het is onwaarschijnlijk dat we onze basiself kunnen versterken zonder gigantische geldsommen uit te geven. Ik denk niet dat Mauricio en ik dat zien zitten."

Verstandig omgaan met geld is volgens Levy een 'gigantische verantwoordelijkheid'. Afgelopen zomer werd Davinson Sánchez de duurste clubaankoop aller tijden met een transfersom van veertig miljoen euro. "We zijn een grote club, maar we voeren gedegen beleid. We onderhouden onszelf. Als we zeventig miljoen euro uitgeven voor een speler, dan gaat dat ten koste van iemand anders in ons basisteam. Als we een fout maken, komt dat ons heel duur te staan."

Zie je Mauricio Pochettino nog minstens tien jaar bij Tottenham Hotspur werken?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties