Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lewandowski heeft het totaal niet in Nations League maar haalt opgelucht adem

Laatste update:

Lewandowski staat bij het Poolse nationale elftal meestal toch al in het middelpunt van de aandacht, maar vergrootte dat effect maandag door hard uit te halen naar Bayern München. Nadat hij op de persconferentie had verteld dat 'zijn tijdperk-Bayern klaar is', wilde de sterspeler zich volledig focussen op het voetbal met Polen. Aan de zijde van Wales was de grote man afwezig: Gareth Bale schoot zijn land eerder dit jaar naar de finale van de WK-play-offs, maar werd vanwege gebrekkige fitheid buiten de selectie gelaten tegen Polen.

De beste kansen in de eerste helft waren duidelijk voor de thuisploeg, met een prachtige solo van Lewandowski als hoogtepunt. De aanvalsleider speelde zich met een hakje door de benen bij Matthew Smith heerlijk vrij, maar kon met zijn schot Danny Ward niet verschalken. In de 52ste minuut kwam Wales brutaal op voorsprong dankzij een treffer van Jonathan Williams. De middenvelder van Crystal Palace kreeg de bal net buiten de zestien aangespeeld, controleerde en schoot in alle rust de 0-1 tegen de touwen. Hierna was Polen meer en meer aan zet, maar Lewandowski had opnieuw het vizier niet op scherp bij een één-op-één moment. De spits werd overigens ook terug gevlagd, maar deed nog wel een serieuze doelpoging.

In minuut 72 was daar dan ook de terechte gelijkmaker. Jakub Kaminski kwam vanaf de linkerflank naar binnen, draaide weg bij Chris Gunter en krulde de bal tussen twee verdedigers door langs keeper Wayne Hennessey: 1-1. Vlak voor tijd trok Polen zelfs de overwinning over de streep. Karol Swiderski kroonde zich tot matchwinner. Na een schot van Lewandowski kreeg de aanvaller, die actief is voor PAOK, via een aantal tegenstanders de bal voor zijn voeten. Meerdere Welshmen op de lijn konden zijn intikker niet voorkomen: 2-1.

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties