Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lewandowski: 'Iedere spits ter wereld droomt van zo'n speler achter zich'

Laatste update:

Drie seizoenen speelden ze samen in Dortmund, Götze en Lewandowski. De twee konden het goed met elkaar vinden en voelden elkaar in het veld ook altijd makkelijk aan. Sinds dit seizoen spelen ze samen in München en dat bevalt Lewandowski goed. "Ik houd er echt van met Mario te voetballen. Zijn technische skills zijn ongelooflijk en iedere spits ter wereld droomt van zo'n speler achter zich", merkt de spits complimenteus op.

Waar Lewandowski zelf al vier goals maakte, doet Götze het nog net wat beter. Hij tekende al voor zes doelpunten en het moet raar lopen, wil hij zijn persoonlijke record van tien goals niet gaan verbreken. Mogelijk maakt een van beide spelers zaterdagavond wel een treffer tegen ex-club Borussia Dortmund: om 18.30 uur staat de ontmoetingen in de Allianz Arena op het programma en Bayern is de uitgesproken favoriet.

Voor Lewandowski en Götze is het een weerzien met veel oude bekenden, onder wie Marco Reus. Hij is als laatste van het 'supertrio' nog in Dortmund actief en de laatste weken komt hij constant in het nieuws. Bayern zou namelijk ook hém nog willen overhevelen naar München, hetgeen de toch al broze relatie tussen de twee topclubs nog verder onder druk zet. Lewandowski wil het niet nog erger maken dan het al is.

"Marco is een superspeler, met wie ik het altijd erg goed heb kunnen vinden. Maar laat ik verder maar niet te veel zeggen over dit onderwerp… anders komt er nog meer speculatie op gang en kom ik in de problemen bij mijn ex-teamgenoten", beseft de Pool. De minimale afkoopsom in Reus' contract bij Dortmund zou in juni omlaaggaan naar 25 miljoen euro. Bij Bayern gaf men de laatste tijd al aan dat een Duits international die belangrijk is en een vastgestelde afkoopsom heeft, 'altijd interessant is' om erbij te hebben.

-
Wie zal er dit seizoen meer scoren bij Bayern München?

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
1
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
2
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
9
César Luis Menotti, bondscoach Argentinië tegen Oranje in 1978, overleden
1
Invaller Gimenez scoort weer eens bij ruime overwinning Feyenoord op PEC
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties