Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lewandowski komt niet op gang bij Bayern: 'Maar aan hem ligt dit niet'

Laatste update:

Thomas Müller zegt dat Bayern in de eerste helft tegen HSV in een diepe slaap leek te verkeren. "We slaagden er niet in het ook maar enigszins spannend te maken. En het ontbrak ons aan doelpunten, daar werden we chagrijnig door", aldus de aanvaller. Manuel Neuer vindt het te vroeg om zich al zorgen te maken: Bayern verloor in de competitie nog niet in de eerste weken. "Maar we moeten de situatie misschien wel serieuzer nemen", zegt hij.

De Duitse pers zoomt ook in op Robert Lewandowski. Bij Borussia Dortmund maakte hij de laatste drie seizoenen elke keer minstens twintig doelpunten, maar bij zijn nieuwe club moet hij zijn draai nog vinden. Tijdens de Duitse Supercup debuteerde hij, maar zonder te scoren verloor Bayern van Dortmund. In de eerste bekerronde en competitieronde bleef hij ook verstoken van een doelpunt.

In de tweede competitieronde maakte de Pool na tien minuten de 0-1 tegen Schalke 04, maar dat was voorlopig ook zijn laatste treffer voor der Rekordmeister. Tegen VfB Stuttgart en Manchester City bleef hij droog staan en zaterdag was hij invaller. "Maar aan hem ligt dit niet", meent Jerome Boateng. "Hij is een wereldklasse spits en gaat nog veel scoren voor ons." Lewandowski scoorde twee weken geleden overigens wel vier keer bij Gibraltar-Polen (0-7).

-

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties