Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lewandowski maakt hattrick in vier minuten; Milik scoort fraai

Laatste update:

Polen - Georgië 4-0
Dat Polen na een half uur nog niet met 3-0 voor stond, had men helemaal aan zichzelf te wijten. Het team van Adam Nawalka stapelde kans op kans: Kamil Grosicki schoot over, een inzet van Robert Lewandowski werd van de lijn gehaald door Aleksandr Amisulashvili en de spits van Bayern München stuitte later op de uitblinkende doelman Giorgi Loria. In de tweede helft brak Ajacied Arek Milik na ruim een uur spelen de ban. Hij krulde de bal vanaf de rand van het strafschopgebied in de verre hoek en maakte daarmee zijn zesde interlanddoelpunt. Georgië zocht hierop meer de aanval, maar door drie doelpunten van Lewandowski bleven de punten in Sadion Narodowy in Warschau. Polen oefent komende dinsdag tegen Griekenland.

Ierland - Schotland 1-1
Ierland had in de eerste helft het beste van het spel, maar tot veel grote kansen kwam men niet. Een kopbal van Daryl Murphy werd overgetikt en James McCarthy schoot van ver naast. Zeven minuten voor rust werd het plots 1-0: Jonathan Walters schoot raak nadat Murphy de bal met zijn hoofd had klaargelegd. Er was overigens sprake van buitenspel, maar dat werd door het arbitrale kwartet over het hoofd gezien. Schotland kwam twee minuten na de onderbreking langszij: Shaun Maloney plaatste de bal met zijn linker na een mooie aanval in de verre hoek. Schotland heeft daardoor in de laatste twaalf wedstrijden het doel weten te vinden; een reeks die teruggaat tot november 2013. Ierland hoopte er in het restant van het duel nog een winnende goal uit te persen, maar dat lukte niet.

-
Denk jij dat Polen als eerste eindigt in Groep D?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties