Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lewandowski wederom kritisch op Bayern: 'Het is erg zwaar voor mij'

Laatste update:

De 91-voudig international uitte begin september kritiek op het transferbeleid van zijn werkgever. De aanvaller zei dat de club 'creatief' moet blijven om wereldspelers te contracteren en dat men daarbij moet overwegen om hogere transfersommen te betalen om zodoende meer kans te maken op het winnen van prijzen. Het kwam Lewandowski op veel kritiek te staan, maar de spits blijft kritisch kijken naar zijn club.

Meer: Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern

"Dit seizoen is erg zwaar voor mij. Ik heb zowel bij Bayern als bij de nationale ploeg om de drie dagen gespeeld, vanaf de eerste minuut. Geen enkele speler kan negentig minuten spelen, elke wedstrijd een heel seizoen lang. Op het moment is er geen andere optie. We hebben geen back-up op mijn positie", aldus Lewandowski, die aangeeft dat hij niets ernstigs heeft overhouden aan de confrontatie met Leipzig.

"Ik speel altijd. Ik wil ook weleens aan mijn rust toekomen", besluit de Pool. Volgens BILD had trainer Jupp Heynckes bij de clubleiding reeds aangegeven dat er versterking moest komen aangaande de spitspositie. Sportief directeur Hasan Salihamidzic heeft aan de Duitse boulevardkrant verteld dat de club komende transferperiode zeker op zoek gaat naar een tweede spits.

-
Is de kritiek van Robert Lewandowski terecht?

Meer nieuws

Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
78

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties