Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lex Immers niet blij met 'SM-tweet' van John van Zweden tijdens Ajax - ADO

Laatste update:

"Dat mag hij vinden. Iedereen heeft zijn eigen mening, ik ook", reageert Lex Immers in gesprek met Veronica Inside. De aanvallende middenvelder is echter niet blij met het bericht van Van Zweden. "Soms moeten we het maar eens voor ons houden, niet altijd zo maar naar buiten gooien. Van Zweden weet zelf ook hoeveel er speelt binnen de club en hoe goed Ajax is. Iedereen heeft zijn mening en moet doen wat hij niet laten kan, maar soms moet je wel eens oppassen met wat je zegt."

Immers kijkt met ADO terug op een belabberde eerste seizoenshelft. Trainer Alfons Groenendijk is inmiddels vertrokken en met dertien punten uit achttien wedstrijden is de club terug te vinden op een teleurstellende zeventiende plaats. ADO heeft slechts twee punten meer dan hekkensluiter RKC Waalwijk. Desondanks wil Immers niet aan degradatie uit de Eredivisie denken. "34 punten aan het eind van het jaar, dat is voor ons de doelstelling. Niet meer en niet minder, simpel. Daar heb ik absoluut geloof in zolang wij nog voldoende wedstrijden hebben om dat aantal punten te halen."

-
Verwacht jij dat ADO Den Haag zich handhaaft in de Eredivisie?

Meer nieuws

Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
2
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
5
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
31
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
4
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties