Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Licht aan het einde van de tunnel voor Robben: 'Paar momentjes meegedaan'

Laatste update:

"Arjen heeft weer een paar momentjes meegedaan", verklaart Buijs vrijdagmiddag in een interview op het YouTube-kanaal van Groningen. "De selectie raakt weer completer. Een aantal jongens is de afgelopen week weer aangesloten. De enige twee die deze week niet hebben meegedaan zijn Jørgen Strand Larsen en Ramon Pascal Lundqvist." De rentree van Robben in Groningen is nog geen succes gebleken. De buitenspeler werd getroffen door blessures aan de lies en kuit en zijn laatste optreden dateert van 18 oktober, toen FC Utrecht op bezoek kwam in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Robben overwoog in december serieus om definitief een punt te zetten achter zijn loopbaan. "De energie was wel even weg", gaf de voormalig aanvaller van onder meer Bayern München, Real Madrid en Chelsea drie maanden geleden toe in gesprek met ESPN. "Dan schiet stoppen wel door je hoofd. Maar een stemmetje in mijn hoofd heeft me daarvan weerhouden. Ik ben sportman en wil zo graag nog spelen voor de club. Maar natuurlijk is het wel frustrerend allemaal." Robben had vantevoren rekening gehouden met tegenslag. "Ik wist dat het moeilijk zou worden. Ik ben natuurlijk niet meer de jongste en heb in mijn loopbaan altijd veel met blessures te maken gehad." Robben sprak met mensen om hem heen hierover. "Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik het ging proberen, maar ook dat het wellicht moeilijk zou worden. Maar ik wil het zo graag doen voor de club."

Tot dusver kwam Robben tot slechts 44 minuten in de Eredivisie: 30 tegen zijn oude werkgever PSV en 14 in het treffen met Utrecht. In de thuiswedstrijd tegen PSV moest hij al na een halfuur spelen noodgewongen naar de kant. De hevig teleurgestelde Robben trok zijn shirt uit en verdween gelijk de catacomben. Later bleek dat de voormalig Oranje-international nog tijdens de ontmoeting met PSV het stadion van Groningen had verlaten.

Zie jij Arjen Robben dit seizoen nog spelen voor FC Groningen?

Meer nieuws

Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
0
'Stijn van Gassel kan direct na degradatie kiezen uit drie Eredivisie-clubs'
3
Precieze bedrag dat Feyenoord voor Priske betaalt lijkt bekend
25
Live meepraten in oefeninterlands: Duitsland - Oekraïne
0
Live meepraten in oefeninterlands: Engeland - Bosnië-Herzegovina
3
Officieel: Real Madrid bevestigt komst van Kylian Mbappé
147

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties