Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lidberg zet officieel stap omhoog in de Eredivisie en tekent bij Utrecht

Laatste update:

Utrecht verlangt naar verluidt ruim tien miljoen euro voor Douvikas en is dus bereid een deel van dat bedrag te herinvesteren in Lidberg. Met het aantrekken van laatstgenoemde troeven de Domstedelingen meerdere clubs uit de Championship af. De aanvalsleider van Go Ahead had nog een contract voor een jaar in Deventer. Naast het eventuele vertrek van Douvikas is ook Bas Dost uit zijn contract gelopen. Met hem zou de club echter graag verlengen.

"Isac is een sterke spits met veel power", aldus technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht. "Hij is een echte teamplayer en stopt veel energie in wedstrijden, daardoor zaait hij veel onrust in de defensies van tegenstanders waardoor kansen ontstaan. Isac heeft de laatste jaren een goede ontwikkeling doorgemaakt die we nadrukkelijk hebben gevolgd. De scouting en onze individueel trainer Jacob Mulenga kennen hem goed en we zijn blij dat we zijn specifieke kwaliteiten kunnen toevoegen aan onze selectie."

Lidberg scoorde afgelopen seizoen 7 keer namens Kowet en bereidde daarnaast 5 doelpunten voor. In totaal kwam de rechtspoot 65 keer in actie voor de ploeg uit Deventer, waarin hij 11 keer doel trof. Daarmee komt hij nog niet aan het moyenne van Douvikas. De Griek scoorde afgelopen jaargang maar liefst 22 doelpunten voor FC Utrecht in alle competities. Verwacht wordt dat Lidberg wordt gehaald als 'targetman' om in de slotfase van de wedstrijd iets te kunnen forceren.

Het is een drukke transferwindow voor FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren. Het aantrekken van de Zweedse spits zou al de achtste aanwinst betekenen voor de ploeg van Michael Silberbauer. Eerder kon de trainer Souffian El Karouani, Mats Seuntjens, Ole Romeny, Adrian Blake, Marouan Azarkan, Zidane Iqbal en Mattijs Branderhorst al verwelkomen. Utrecht begint het nieuwe seizoen op 12 augustus met een uitwedstrijd tegen PSV.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
10
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
23
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
22
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
42

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties