Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liesveld fluit Vitesse-Ajax, Kuipers gaat naar De Kuip voor Feyenoord-AZ

Laatste update:

De speelronde wordt afgetrapt door PEC Zwolle en FC Utrecht, die elkaar vrijdagavond ontmoeten in het IJsseldeltastadion: Eric Braamhaar is de dienstdoende scheidsrechter. Zaterdag worden er vier wedstrijden gespeeld. Willem II-sc Heerenveen is in handen gekomen van Jeroen Manschot, FC Twente-PSV wordt geleid door Kevin Blom en De Graafschap-Heracles Almelo gaat naar Jochem Kamphuis.

De laatste wedstrijd op zaterdag is die tussen Roda JC en Excelsior en dan fluit Martin van den Kerkhof. Zondag spelen SC Cambuur en ADO Den Haag de 'lunchwedstrijd' om 12.30 uur, onder leiding van Dennis Higler. Vervolgens trappen om 14.30 uur Vitesse en Ajax af en in Nijmegen wordt NEC-FC Groningen gespeeld met daarbij Ed Janssen als arbiter. Björn Kuipers sluit het weekend af in De Kuip bij Feyenoord-AZ.

Danny Makkelie, Bas Nijhuis, Serdar Gözübüyük, Siemen Mulder, Pol van Boekel en Allard Lindhout kregen geen wedstrijd toegewezen voor de tiende speelronde in de Eredivisie. Nijhuis fluit deze week de ontmoeting tussen Manchester City en Sevilla in de Champions League, Van Boekel doet Anderlecht-Tottenham Hotspur op donderdag en Gözübüyük heeft het die avond voor het zeggen bij FC Midtjylland-Napoli.

Feyenoord - Ajax
De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax in het kader van de KNVB Beker, volgende week woensdag, staat onder leiding van Pol van Boekel. Hij floot onder meer de bekerfinale van 2012 tussen PSV en Heracles. Een jaar eerder was hij verantwoordelijk voor het goed verlopen van de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en FC Twente.

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
26
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
72
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties