Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liever Ten Hag of Pochettino? United-fans zorgen voor 'verbijsterende' uitslag

Laatste update:

"Maar ik wist wel dat hij favoriet zou zijn, want je kunt het op social media al ruiken", aldus Neville, die een verklaring zoekt voor de voorkeur van de fans. "Ik denk dat supporters van Manchester United een nieuwe start en een nieuwe naam eisen. Ze willen iets totaal anders dat ze nog niet eerder hebben gehad, en dat werkt waarschijnlijk tegen Pochettino."

Meer: Ten Hag geeft uiterst pijnlijk interview over toekomst bij Manchester United | Manchester United-speler openhartig in open brief: ‘Ik wil niet vertrekken’

Pochettino is als trainer van Paris Saint-Germain internationaal een grotere naam en kent de Premier League als voormalig manager van Tottenham Hotspur en Southampton. Toch beschouwt Neville ook Ten Hag als goede kandidaat. "Hij werkte bij Bayern München toen Pep Guardiola daar was", doelt de oud-rechtsback op de twee seizoenen dat Ten Hag het tweede elftal van de Duitse grootmacht onder zijn hoede had. "We kennen de impact die Ten Hag daar maakte", aldus Neville, die daar niet over uitweidt.

"Hij heeft een paar titels en bekers gewonnen in Nederland. Zijn speelstijl is goed. Hij heeft meer ervaring dan ik denk dat de meeste mensen op 52-jarige leeftijd hebben. Het is een enorme sprong, maar hij heeft een goed cv. Hij heeft geen littekens en dat is maar goed ook, hij komt vers binnen", weet Neville. Ten Hag is zeer serieus in beeld bij United, dat al sprak met de coach en met Ajax over de te betalen afkoopsom. Toch is de Nederlander nog altijd niet de uitgesproken topkandidaat. Ook Luis Enrique, de bondscoach van Spanje, wordt gevolgd.

Wie is een betere coach voor Manchester United?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ten Hag geeft uiterst pijnlijk interview over toekomst bij Manchester United
16
Teamgenoot van Daley Blind mag hopen op topscorerstitel na zevenklapper Girona
10
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
1
Van Hanegem tipt Feyenoord Oranje-duo dat samen goed is voor 181 interlands
52
Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties