Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Liggen Ajax, PSV en Feyenoord te slapen? 'Kan een Nederlandse topclub zeker aan'

Laatste update:

"Negen goals en vier assists in zestien wedstrijden. Ik denk dat hij een topclub in Nederland zeker aankan", doelt de voormalig verdediger van onder meer Roda JC en NAC Breda op Ajax, PSV en Feyenoord.

"Ik vind dat hij heel veel beheerst voor zijn positie", gaat Luijckx verder. "Hij is heel behendig met de bal, kan scoren, assists geven en lopen. Want dat laatste wordt tegenwoordig ook veel van je gevraagd: druk zetten. Hij kan dat negentig minuten volhouden."

Luijckx vertelt verder dat hij Mattsson persoonlijk kent uit zijn tijd in Denemarken, waar de middenvelder annex aanvaller vandaan komt. "Het is een hele prettige jongen met een goed karakter, dus ik denk: waarom niet?

Kees Kwakman en Marciano Vink denken dat AZ een betere stap zou zijn voor Mattsson. "Dani de Wit wil weg. Mattsson is een creatieve nummer tien. Die weg willen ze inslaan bij AZ", aldus Vink.

"Ik denk dat hij een hele reële optie zou zijn voor AZ", vervolgt Vink zijn betoog. "Ze hebben veel ervaring met Scandinaviërs. Hij zou goed in de lijn passen bij AZ", besluit de analist van de sportzender.

Mattsson werd in de zomer van 2021 voor 700.000 euro door NEC overgenomen van Silkeborg IF. Waar hij de eerste twee seizoenen nog moest loskomen, heeft hij zijn draai inmiddels gevonden bij NEC. Dit seizoen scoorde hij negen keer en gaf hij vier assists in zestien Eredivisie-duels. Transfermarkt schat zijn huidige waarde op drie miljoen euro.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties