Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ligt niet zozeer aan kwaliteit van Oranje, maar ook aan de motivatie'

Laatste update:

De ex-bondscoach, tussen 2004 en 2008 hoofdverantwoordelijk voor de prestaties van Oranje, gaat Blind helpen het ultieme doel te bewerkstelligen: in de zomer van 2016 alsnog naar Frankrijk. Nederland zal daarvoor in september moeten winnen van koploper IJsland en heeft een paar dagen later ook een goed resultaat nodig in en tegen Turkije. Van Basten heeft er vertrouwen in. Hij wijt de magere prestaties van de afgelopen maanden aan het succesvolle WK in Brazilië, maar ziet verbetering.

"Het ligt niet zozeer aan de kwaliteit, maar het heeft misschien ook te maken dat je niet helemaal optimaal gemotiveerd bent geweest. Hoe lullig dat misschien ook mag klinken", zegt de oud-spits in gesprek met de NOS. "Het Nederlands elftal heeft na een zware periode een goed toernooi gespeeld, is derde geworden en heeft veel complimenten gekregen. Dan is het moeilijk om de boel op te pakken."

Ondanks de beroerde reeks onder Hiddink, heeft Nederland kwalificatie voor het EK nog altijd in eigen hand. Wanneer Blind er niet in slaagt om zijn ploeg naar plek één of twee te leiden in de groep, fungeert de derde plek eventueel nog als vangnet. De nummers drie van iedere groep plaatsen zich voor de play-offs. De beste nummer drie kwalificeert zich zelfs rechtstreeks voor het eindtoernooi.

Gaat Oranje rechtstreeks naar het EK?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
10
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
1
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
12
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties