Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lille OSC ontvangt aanbieding van 35 miljoen euro voor Sven Botman

Laatste update:

Een huurtransfer voor Botman is dan ook pertinent onbespreekbaar. Lille zit in financiële problemen en zal bij een spectaculaire nieuwe aanbieding het aanblijven van de aanvoerder van Jong Oranje moeten heroverwegen. Newcastle heeft na de overname van het Saudi-Arabische consortium vrijwel onbeperkt transferbudget, maar de vraag is of the Magpies bereid zijn om meer dan 35 miljoen euro aan Botman te besteden.

AC Milan is eveneens serieus geïnteresseerd, maar heeft geen bod neergelegd voor de voormalig Ajacied. De Italianen lijken zich financieel ook niet te kunnen meten met de steenrijke concurrent uit de Premier League. Sky Sports stelt dat Lille pas bij een bedrag van liefst zeventig miljoen euro zal meewerken aan het vertrek van Botman, die met een contract tot medio 2025 langdurig vastligt.

Botman kwam anderhalf jaar geleden voor acht miljoen euro naar Lille en ontpopte zich direct tot een belangrijke speler. In zijn eerste seizoen werd de linksbenige verdediger met Lille kampioen van Frankrijk. In de huidige voetbaljaargang gaat het in de competitie een stuk minder, maar in de Champions League werd overwintering veiliggesteld. Botman staat op 63 officiële wedstrijden voor Lille, waarin hij 1 doelpunt en 2 assists produceerde.

Meer nieuws

Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
13
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
5
PSV bedenkt plan om Sergiño Dest alsnog over te nemen van FC Barcelona
20
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
36
Girona verspeelt voorsprong in minuut 99 en geeft FC Barcelona hoop
6
Arjen Robben vindt het zeer knap dat FC Groningen binnen jaar terugkeert
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties