Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goudhaantje Milik schiet Juventus naar de finale van de Coppa Italia

Laatste update:

Door het resultaat drie weken geleden wist Lazio dat het aan de bak moest . De ploeg van Igor Tudor begon voortvarend en kwam al na een klein kwartier spelen op voorsprong, toen Taty Castellanos raak kopte op aangeven van Luis Alberto: 1-0.

Juventus kwam er wel sporadisch uit in het eerste kwart van de wedstrijd, maar echt gevaarlijk werd het niet. De beste mogelijkheid kwam van de voet van Dusan Vlahovic, die op aangeven van Federico Chiesa op de voeten schoot van Christos Mandas.

Ook Bremer mocht heel even ruiken aan een treffer. De Braziliaanse verdediger torende hoog boven iedereen uit bij een corner, maar zag zijn kopbal over het doel gaan. Aan de andere kant verprutste Castellanos de kans op zijn tweede.

Het bleek slechts uitstel van de Argentijn, daar hij de stand kort na rust alsnog naar 2-0 tilde. Na een handig balletje van opnieuw Alberto draaide de aanvaller slim weg bij zijn directe tegenstander, om Mattia Perin voor de tweede keer kansloos te laten.

Juventus leek vervolgens eindelijk wakker geschud en kwam er in korte tijd twee keer gevaarlijk uit via Vlahovic. Eerst kwam de Serviër een teenlengte te kort om in te tikken, om vervolgens met rechts rakelings voorlangs te schieten.

De bezoekers mochten vooral blij zijn dat Castellanos het vizier niet op scherp had, want amper een minuut na de tweede kans van Vlahovic genoot de doelpuntenmaker opnieuw een vrije doortocht richting Perin. Ditmaal moest het echter te mooi en kon de doelman de lob eenvoudig vangen.

Tien minuten voor tijd besloot Allegri in te grijpen door Milik en Kenan Yildiz binnen de lijnen te brengen voor Vlahovic en Weston McKennie. Op aangeven van een andere invaller, Timothy Weah, werd Milik de gevierde man met een intikker van dichtbij: 2-1.

Juventus neemt het in de finale op tegen de winnaar van het duel tussen Fiorentina en Atalanta, dat woensdag gespeeld wordt. Fiorentina wist het heenduel in eigen huis met 1-0 te winnen. De finale vindt plaats op 15 mei.

Meer nieuws

Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
0
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
9
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
30
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties