Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lineker: 'Veel geld, maar als hij zijn belofte waarmaakt is hij een koopje'

Laatste update:

Lineker erkent dat de transfersom aan de hoge kant is, maar zet het af tegen de bedragen die anno 2015 voor goede voetballers betaald worden. "Je moet ook kijken naar de potentie van een speler. Als Sterling doet wat er van hem verwacht mag worden, is Manchester City spekkoper."

Genoeg voor de titel is zijn komst niet, zegt de BBC-anchorman. "Chelsea was vorig seizoen zó dominant. Zij hebben de beste papieren, al is het niet eenvoudig om een landstitel te verdedigen." In het vraaggesprek komt Lineker ook aan het woord over wie volgens hem de beste speler ooit is. "Messi", zegt de Engelsman stellig. "Ik dacht dat ik nooit een betere voetballer zou zien dan Diego Maradona, maar Messi is nog beter."

Gaat Raheem Sterling slagen bij Manchester City?

Meer nieuws

'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
6
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
8
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
13
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties