Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Linssen is weer belangrijk en vergroot degradatiezorgen van Roda JC

Laatste update:

Nadat de beide teams elkaar in de openingsfase weinig toegaven, viel na een klein kwartier vanuit het niets de openingstreffer. Er ging wel een vlotte aanval van de bezoekers aan vooraf, waarbij Mitchell Donald de assist voor zijn rekening nam en Hupperts de bal van dichtbij achter keeper Remko Pasveer kon tikken: 0-1. De rechtsbuiten van de Limburgers was later op aangeven van Marc Höcher ook dicht bij een tweede doelpunt, maar zag hoe zijn inzet via de sluitpost van de thuisploeg over het doel verdween.

Heracles liet tijdens de eerste 45 minuten niet veel zien, maar had het mede aan Roda-verdediger Guy Ramos te danken dat de kleedkamers toch konden worden opgezocht met een gelijke stand. De stopper verspeelde een paar minuten voor rust de bal, waarna Mark Uth er op rechts vandoor kon gaan. De centrumspits legde terug op de vrijstaande Linssen, die de tijd had om zich om te draaien en in de verre hoek raak te schieten: 1-1. Het was niettemin duidelijk dat Jan de Jonge ontevreden was over zijn elftal, want de trainer van Heracles begon de tweede helft met Thomas Bruns en Kwame Quansah in plaats van Jens Jurn Streutker en Simon Cziommer.

Die wissels leken effect te sorteren, want na de hervatting was er een heel ander Heracles te zien. Al na een paar minuten was er bijna een voorsprong voor de thuisploeg, hoewel daar wederom een fout van de tegenstander voor nodig was. Ditmaal was het Filip Kurto die de bal in de voeten van Mikhail Rosheuvel speelde, maar de goalie wist vervolgens met een knappe redding wel te voorkomen dat het daadwerkelijk 2-1 werd. Toch was het wachten op een tweede treffer voor Heracles en uiteindelijk kwam die er ook.

Uth, op aangeven van linksback Jason Davidson, Oussama Tannane met een van richting veranderd schot en Linssen (die op Kurto stuitte) lieten nog kansen liggen, maar opnieuw Linssen was verantwoordelijk voor de 2-1. De bekeken schuiver van de linksbuiten was niet hard, maar viel buiten bereik van Kurto in het zijnet binnen. Even later scoorde de clubtopscorer bijna op identieke wijze zijn derde van de avond, maar ditmaal ging de bal net naast. Aan de andere kant had Anouar Kali eerder overigens een levensgrote kans op 1-2 gemist, maar in de slotfase was vooral Heracles gevaarlijk. Roda, dat een week geleden van NEC won en afstand deed van de laatste plaats, blijft zodoende zeventiende.

-
Denk je dat Roda JC Kerkrade uit de Eredivisie degradeert?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
15
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties