Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Linssen, Matavz en Diemers kunnen tekenen voor megasalaris

Laatste update:

Linssen en Matavz hebben nog geen akkoord bereikt, maar de belangstelling vanuit China is wel concreet. Voor eerstgenoemde aanvaller zal het een moeilijke afweging worden als Feyenoord hem ook een officieel aanbod doet, aldus het dagblad. 'Mocht Linssen voor een langer verblijf in de Eredivisie kiezen, dan zal dat puur op sportieve gronden zijn. In China kan hij een netto-salaris opstrijken dat alleen Ajax aan zijn beste spelers uitkeert.'

Chinese clubs hebben zich direct op de Nederlandse markt gestort nu de Eredivisie is afgelopen en transfervrije spelers beschikbaar zijn, zo meldt de krant. De Chinese competitie gaat waarschijnlijk in juni weer van start na oponthoud vanwege het coronavirus. Clubs zijn vorige week met de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. De Telegraaf meldt niet welke clubs interesse hebben in Linssen, Matavz en/of Diemers.

Kevin Hofland liet in gesprek met Voetbal International al weten rekening te houden met een vertrek van Diemers, al sprak hij niet over het buitenland. "Met dit virus is er veel onzeker, maar ik neem toch aan dat clubs in Nederland hem op het oog hebben. Ik vind ook dat hij nu de volgende stap moet maken. Als hij vertrekt verliezen we een belangrijke speler, maar aan de andere kant is dat waar Fortuna op ingezet heeft", aldus de trainer van Fortuna. De afgelopen tijd werd Diemers vooral gelinkt aan FC Groningen.

Meer nieuws

Damián van der Vaart mag blijven dromen van doorbraak in Ajax 1
0
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
6
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
0
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
2
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
1
Live meepraten in de Premier League: Brighton & Hove Albion - Chelsea
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties