Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lionel Messi begraaft strijdbijl en roept op tot vrede bij Barcelona

Laatste update:

De 33-jarige Messi liet aan Barcelona weten dat hij de clausule in zijn contract wilde activeren, waardoor hij transfervrij zou kunnen vertrekken. De clubleiding gaf aan dat het daarvoor te laat was en hij alleen voor een tranfersom de deur zou uitgaan. Daar zijn afkoopsom in zijn contract is bepaald op zevenhonderd miljoen euro zat een transfer er niet in. Vlak voor de start van het nieuwe seizoen kwam het hoge woord eruit: Messi blijft toch, tot grote opluchting van de nieuwe trainer Ronald Koeman.

Meer: Berucht ‘contractservetje’ van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag

In een interview met Sport vertelt Messi dat het nooit zijn bedoeling is geweest om de supporters te beledigen. Naar eigen zeggen deed hij alles met de beste bedoelingen voor de club. "Ik neem de verantwoordelijkheid voor mijn fouten. Als ze zouden bestaan, waren die alleen maar bedoeld om een beter en sterker Barcelona te creëren", legt Messi uit. "Ik wilde een boodschap overbrengen op alle socio's en de fans."

Barcelona begon het nieuwe LaLiga-seizoen afgelopen weekend met een 4-0 overwinning op Villarreal in het Camp Nou. Messi nam een van de doelpunten voor zijn rekening vanaf elf meter. Nu het nieuwe seizoen onderweg is, wil Messi alle problemen achter zich laten en zich focussen op de doelen die gesteld zijn met het team van Koeman. "Na zoveel onenigheid, zou ik daar graag een einde aan willen maken. We moeten alle mensen van Barcelona verenigen en ervan uitgaan dat het beste nog moet komen."

Messi roept op tot vrede bij Barcelona. "Het gaat ons alleen lukken om onze doelen te bereiken als we gezamenlijke passie, enthousiasme en motivatie tonen. We moeten verenigd zijn en alle neuzen dezelfde kant op hebben staan", aldus Messi, die vorige week nog uithaalde naar de clubleiding toen hij in een emotioneel bericht op Instagram afscheid nam van zijn vriend Luis Suárez, die aan Atlético Madrid is verkocht. Barcelona vervolgt de Spaanse competitie donderdag met een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo.

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
7
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties