Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lionel Messi blijft definitief nog een jaar bij Barcelona

Laatste update:

Messi gaat met de beslissing zijn laatste contractjaar bij Barcelona in. In de afgelopen periode was er veel te doen om de spelmaker, die bij trainer Ronald Koeman en het bestuur duidelijk liet weten dat een langer verblijf wat hem betreft geen optie was. Vader en zaakwaarnemer Jorge Messi besloot hierop om naar Spanje te vliegen voor een gesprek met voorzitter Josep Maria Bartomeu. Een bevredigend resultaat leverde dat niet op, want Barcelona hield vast aan de ontsnappingsclausule van zevenhonderd miljoen euro in het tot 2021 lopende contract van Messi, terwijl de Argentijn en zijn entourage van mening waren dat een transfervrij vertrek een optie was vanwege een speciale afspraak.

Messi sloopt Barcelona en Bartomeu in eerste reactie: 'Het is een ramp'

Lionel Messi maakt bekend dat hij bij Barcelona blijft. Tegelijkertijd haalt hij keihard uit naar president Josep Maria Bartomeu.Lees artikel

Jorge Messi liet afgelopen donderdag opeens weten dat zijn zoon toch wel wat voelde voor nog een seizoen bij Barcelona, ondanks de hardnekkige geruchten over een overgang naar het Manchester City van Josep Guardiola. Daarnaast werden Paris Saint-Germain en Internazionale genoemd als mogelijke nieuwe clubs van Messi. Laatstgenoemde sluit normaal gesproken snel aan bij de selectie van Koeman. Later deze maand wordt het nieuwe seizoen in LaLiga in gang gebracht met een wedstrijd tegen Elche.

Meer nieuws

'Manchester United spot opvolger van Erik ten Hag in de Premier League'
3
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
7
Feyenoord legt mogelijke concurrent voor Hartman en Smal tot medio 2026 vast
4
Pak 50x je inzet als Manchester United woensdag minstens een keer scoort!
0
Nagelsmann neemt duo dat goed is voor 135 caps niet op in EK-selectie Duitsland
14
Erik ten Hag ziet absolute grootverdiener vertrekken bij Manchester United
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties