Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lionel Messi blinkt uit in galavoorstelling tegen Celta de Vigo

Laatste update:

Barcelona had het in het verleden regelmatig lastig tegen Celta de Vigo, maar de Catalanen zaten er zaterdagavond vanaf het eerste fluitsignaal bovenop. De paal bleek na twintig minuten spelen tot tweemaal toe een lelijke sta in de weg voor de thuisploeg toen achtereenvolgens Luis Suárez en Neymar, met een beetje hulp van doelman Sergio Álvarez, het houtwerk troffen. Facundo Roncaglia liet vlak daarop met een schot dat maar net over het doel scheerde Marc-André ter Stegen schrikken, maar verder was het Barcelona dat de klok sloeg.

Het was Sergio Busquets die vervolgens Messi diep stuurde, waarna de Argentijn zich ontdeed van een aantal tegenstanders en de bal vanaf de rand van de zestien koeltjes in de linkerhoek plaatste. Barça combineerde daarna door en vijf minuten voor rust werd de marge verdubbeld. Messi nam nu de rol van aangever op zich en zijn pass op Neymar kwam precies zo uit dat de Braziliaan de bal op prachtige wijze over de uitkomende Álvarez kon wippen.

Neymar nam met een magistrale stift de 2-0 voor zijn rekening

Na rust gaf Barcelona Celta opnieuw geen kans en met nog ruim een half uur te gaan besliste de thuisploeg de wedstrijd in een tijdsbestek van zeven minuten. Rafinha vond eerst Ivan Rakitic voor het doel, waarna de Kroaat met een schot van dichtbij afrondde. Vervolgens werd Samuel Umtiti met een goede pass bediend door Messi en de verdediger bleef ijzig koel.

Het vijfde doelpunt kwam wederom op naam van de Argentijnse sterspeler: Messi legde opnieuw een aantal tegenstanders in de luren, waarna Álvarez niet anders kon doen dan toekijken hoe de bal in het net belandde. Daniel Wass kreeg vervolgens de kans om de pijn voor de bezoekers nog iets te verzachten. Hij zag zijn poging van binnen de zestien echter over het doel van Ter Stegen vliegen.

Lionel Messi was al trefzeker en ook Neymar Jr. laat zich zien tegen RC Celta! ??

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 4 maart 2017

-

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
31
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
149
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
352
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties