Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo basisspelers in Saudisch miljoenenduel

Laatste update:

Het vriendschappelijke treffen is de nieuwste aflevering van de eeuwigdurende rivaliteit tussen Messi en Ronaldo en wordt gespeeld in het King Fahd International Stadium in Riyad. De Franse kampioen neemt het op tegen de Riyadh All-Star XI, een combinatieteam van Al-Nassr en Al-Hilal. Ronaldo is de captain van dit gelegenheidsteam.

Door het galaduel te organiseren hoopt Saudi-Arabië dat de ogen van de wereld gericht zijn op het land. Als ultieme climax hoopt Saudi-Arabië het WK van 2030 te mogen organiseren. Zowel Messi als Ronaldo tekenden een lucratief contract en hebben zich beiden als ambassadeurs voor het Saudische WK-bid laten strikken. Volgens L'Équipe ontvangt PSG meer dan tien miljoen euro voor de trip en de wedstrijd. Voor die som geld stapte de landskampioen, tussen twee belangrijke wedstrijden door, graag op het vliegtuig.

Voor de gelegenheid bracht PSG afgelopen woensdag ook al een bezoek aan de eigen geldschieters in het nabijgelegen Qatar. Enkele spelers vervulden promotieverplichtingen voor sponsors Qatar Airways en de Qatar National Bank. Een open training van de Franse landskampioen in het Khalifa Stadium in Al-Rayyan werd woensdagvond door dertigduizend fans bezocht. Een kaartje kostte vijf euro. Voor kaarten voor het galaduel tussen de Riyadh All-Star XI en PSG moet dieper in de buidel getast worden. Naar verluidt lopen de prijzen op tot duizenden euro's per ticket.

Het duel is te volgen via PSG TV, de Facebookpagina en het Twitchkanaal van de Parijzenaren. Wel dient er ruim twee euro betaald te worden voor toegang tot de wedstrijd.

Opstelling Riyadh All-Stars: Al Owais; Hyun Soo, Al Ghannam, Al Bulayhi, Abdulhamid; Luiz Gustavo, Muhammed Kanno, Matheus; Carrillo, Anderson Talisca, Cristiano Ronaldo.

Opstelling Paris Saint-Germain: Navas; Hakimi, Marquinhos, Ramos, Bernat; Fabián Ruiz, Soler, Sanches; Neymar, Messi, Mbappé.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
17
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties