Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lionel Messi: 'Ik heb altijd al gezegd: ik heb geen problemen met hem'

Laatste update:

"Ja, daar heb ik geen problemen mee", antwoordt Messi als hem in een interview met Sport wordt gevraagd naar de suggestie van Ronaldo. "Ik heb altijd al gezegd: ik heb geen problemen met hem. We zijn wellicht geen vrienden, want we hebben nooit een kleedkamer met elkaar gedeeld. Maar ik zie hem wel altijd bij prijsuitreikingen en er is nooit een probleem tussen ons geweest."

"We hebben bij de laatste show zelfs lang met elkaar gesproken. Ik weet niet of er etentje komt, want ik weet niet of onze paden zullen kruisen. Ieder van ons heeft een eigen leven en onze eigen verplichtingen. Maar natuurlijk zou ik de uitnodiging accepteren", aldus Messi, die aangeeft niet te weten of hij dit jaar de favoriet is om de Ballon d'Or te winnen. "Ik weet het niet. De Ballon d'Or is vaag, niemand weet wie de favoriet is."

"De laatste tijd kijken ze meer naar clubresultaten, wat niet per se slecht is. Soms kijkt men naar het WK, terwijl niet iedereen er op dezelfde manier naar kijkt. Ik weet het gewoon niet. Eerlijk gezegd kan ik niet een goede lijn ontdekken waardoor je een Ballon d'Or-winnaar kan definiëren. Ik heb nooit gevoeld dat ik wel of niet de favoriet was. Zoals ik eerder al heb gezegd: individuele prijzen zijn minder belangrijk voor mij."

Meer nieuws

Ook vertrek van Olivier Boscagli dreigt: 'Daardoor kan PSV moeilijk nee zeggen'
0
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
4
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
13
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties