Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Lionel Messi is als Roger Federer, ooit zal met hem hetzelfde gebeuren'

Laatste update:

Slechts 35 minuten had Messi woensdagnacht nodig om twee keer te scoren tegen Jamaica (3-0), beide keren van buiten het strafschopgebied. De superster van Paris Saint-Germain liet enkele dagen daarvoor, tegen Honduras (3-0 winst), ook al zien in uitstekende vorm te verkeren. In dat oefenduel maakte Messi in negentig speelminuten eveneens twee doelpunten. Argentinië is inmiddels 35 keer op rij ongeslagen en leeft vol vertrouwen toe naar het WK in Qatar, waar Saoedi-Arabië, Mexico en Polen de groepstegenstanders zijn.

Scaloni is na de uitstekende oefenweek van zijn ploeg in zijn nopjes met de prestaties van Messi. "Het is prachtig om hem te zien spelen. Hij is als Federer", aldus de bondscoach van Argentinië. "Na het pensioen van Federer staat de hele tenniswereld op zijn kop. Iedereen rouwt en weet dat de sport vanaf nu niet meer hetzelfde zal zijn. Ik geloof dat met Messi ooit hetzelfde zal gebeuren binnen het voetbal."

Messi staat inmiddels op negentig doelpunten voor Argentinië en steeg daarmee naar de derde plek op de topscorerslijst aller tijden voor landenteams. Alleen Cristiano Ronaldo (117 goals voor Portugal) en Ali Daei (109 treffers voor Iran) scoorden vaker. "Ik heb de eer om Messi te mogen trainen, maar anders zou ik zeker een kaartje voor hem kopen", aldus Scaloni. "Het enige dat je kunt doen is van hem genieten. Je weet nooit wanneer het afgelopen is, zoals we zagen met Federer."

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
4
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
14
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties